Välkommen Mikael!

  • 12 sep 2024

image: Välkommen Mikael!

S77s nya medarbetare Mikael är nu på plats i verksamheten i S77. Vi hälsar honom välkommen och hoppas han ska trivas. En kort presentation kommer här:

Hej,

Mikael Fredriksson heter jag. Jag är 33 år och bor i Mölnlycke utanför Göteborg tillsammans med min fru, 4 åriga son och vår hund. Jag är så glad och tacksam över att jag har fått möjligheten att arbeta i S77 och jag ser fram emot att lära känna er alla.
Tidigare har jag arbetat som simtränare sedan jag var 15 år i olika konstellationer. Allt ifrån hjälptränare till huvudtränare.
Jag har coachat och lett allt ifrån simskola för personer med en funktionsnedsättning till landslagssimmare.
Har själv en karriär som elitsimmare och varit med vid EM, VM och Paralympics.

Det roligaste med att vara simlärare är att se utvecklingen hos simmarna och se dem lyckas med något de inte klarat av tidigare.
Det som är en utmaning för mig som ledare är att förmedla budskap till simmarna i form av tekniktips och liknande utan att kunna utföra rörelsen på korrekt sätt själv. Det brukar ta några veckor innan jag och simmarna förstår varandra. Efter det brukar det fungera utmärkt.

När jag inte är i simhallen och står på kanten så försöker jag träna en hel del själv. mitt nyvunna intresse är triathlon. Jag försöker också spendera så mycket tid med familjen som möjligt på min fritid, gärna utomhus i skogen.

Vi ses i simhallen! Ha de bäst!